Neem een kijkje door onze projecten.

Elke kast en keuken die wij maken is uniek in zijn soort en daar blijft het niet bij. Samen met de klant wordt uitvoerig gekeken naar de mogelijkheden. Ben je benieuwd of wij ook het bedrijf zijn voor jouw eigen binnenhuisproject? Neem dan een kijkje door onze projecten.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Wist je dat alles mogelijk is?

Alleen jouw eigen fantasie is de limiet. Bij Vogels Interieurbouw willen we dat elk project helemaal naar wens wordt uitgevoerd. Wij bespreken dan ook graag jouw ideeën en wensen tot in detail om zeker te weten dat we niets zullen missen. Vogels Interieurbouw staat voor maatwerk. Daarnaast zullen wij je helpen met het invullen van de technische details van jouw droom, zoals bijvoorbeeld het houtwerk en op welke manier de deuren of laden open en dicht gaan. Op deze manier wordt jouw nieuwe kast of keuken op maat precies zoals jij je dat had voorgesteld.

In samenwerking met

Heb je jouw ideeën al met een binnenhuisarchitect of ontwerper besproken en zoek je nu nog een bedrijf voor de uitvoering hiervan? Ook dan ben je bij Vogels Interieurbouw aan het juiste adres. Samen met jou en de binnenhuisarchitect of ontwerper zullen we bespreken hoe we jouw project op maat het beste kunnen aanpakken, of dat nu een kast, keuken of badkamer is. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Maak dan snel een afspraak voor het bespreken van jouw project.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×