Voor al jouw maatwerk bedrijfsoplossingen.

Vogels Interieurbouw heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van interieurs, niet alleen van woningen voor particulieren maar ook voor bedrijven. Wij verzorgen graag inrichtingen voor winkels, kantoorruimtes, scholen, overheidsinstanties of bijvoorbeeld kantines.

Wat is een kledingwinkel zonder kledingrekken en uitstalmogelijkheden, wat is een bedrijfspand zonder receptiebalie om je aan te melden en wat is een kantoor zonder ergonomische werkplekken? De inrichting is het visitekaartje van jouw bedrijf of school, het is het eerste wat mensen zien als ze binnenkomen. Wil jij ook jouw visitekaartje verbeteren of vernieuwen, kijk dan snel voor de mogelijkheden of neem contact met ons op. Vogels Interieurbouw helpt je graag verder!

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Wat zijn de mogelijkheden?

De inrichting van jouw winkel of kantoorpand is het visitekaartje waarmee mensen een eerste beeld krijgen. Des te belangrijker dat daar wat extra aandacht aan wordt gegeven. Bij een kantoor- of bedrijfspand is de receptiebalie het eerste wat werknemers of potentiële klanten zien als ze binnenkomen. Met de inrichting van de receptie wordt de sfeer gezet en een positief gevoel geeft meer kans op succes.

Vanuit de receptie belanden wij bij de rest van het interieur van jouw bedrijfspand. Belangrijk voor kantoren zijn de kasten en bureaus die zorgen voor een optimale werkplek. Bij Vogels Interieurbouw gaan wij graag met jou om de tafel om te kijken naar een inrichting dat het beste en efficiëntste is voor jouw bedrijf.

Hetzelfde geldt voor jouw kledingwinkel. Wanneer potentiële klanten langs winkels lopen kijken ze toch altijd eerst even door de etalageruiten. De inrichting van een winkel zet de toon. Het zijn niet de kleren die als eerste worden gezien, maar de manier waarop deze zijn uitgestald in de winkel. Samen met jou kunnen wij het ontwerp maken dat het beste bij jouw winkel past en ervoor gaat zorgen dat de klanten richting jouw winkel worden getrokken. Wij zorgen dat alle kasten, tafels en rekken voor jouw kledingwinkel precies op maat zijn gemaakt.

Thuiswerkplek

Thuiswerken is de nieuwe norm. Door de huidige tijden is thuiswerken steeds populairder geworden. Belangrijk met thuiswerken is dat er een scheiding gemaakt kan worden tussen zakelijk en privé. Om de ideale thuiswerkplek te creëren is de inrichting van groot belang om het zakelijke gevoel van kantoor te realiseren. Dit kan met een ergonomisch zit-sta bureau of een kast om alle documenten te ordenen, Vogels Interieurbouw is het bedrijf om dit waar te maken.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×