Jouw interieur op maat gemaakt.

Vogels Interieurbouw kan jouw interieur op maat maken, of het nu om een kast of keuken gaat. Ben je op zoek naar een kast of keuken op maat, zoek dan niet verder. Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden voor in jouw huis.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Wist je dat alles mogelijk is?

Bij Vogels Interieurbouw zijn er vele mogelijkheden om jouw interieur wat extra’s te geven of gewoon simpel weg iets te vernieuwen. Ben jij op zoek naar een meubel of interieur op maat? Bij ons heb je een ruime keuze in kasten op maat, zoals inbouwkasten, wandkasten, boekenkasten, kledingkasten, inloopkasten of een televisiemeubel. Niet op zoek naar een kast, maar wel toe aan een nieuwe keuken? Ook dan hebben we vele mogelijkheden, zoals een landelijke of moderne keuken, een keuken met kookeiland, een greeploze keuken of een combinatie hiervan.

Diverse interieur oplossingen op maat

Kasten en keukens behoren tot onze specialisatie, maar wij staan ook open voor andere projecten zoals bijvoorbeeld een badkamermeubel op maat. Heb jij nog een ander idee? Voel je vrij om hierover contact met ons op te nemen. Elke nieuwe uitdaging gaan wij graag aan, we denken niet in problemen maar in oplossingen.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×