Inrichting op maat: van keuken tot badkamer.

Een leeg appartement, de droom van iedere interieurbouwer! De kans om van niets een woonplek te creëren om van te dromen. In samenwerking met een interieurarchitect kreeg Vogels Interieurbouw de opdracht om dit project te realiseren.

In het in eerste instantie lege appartement werd het interieur van vele kamers gerealiseerd. Zo begonnen we in de keuken om een speciaal keukeneiland voor allerlei kruidenplantjes toe te voegen en daarmee de culinaire droom uit te breiden. Om vervolgens de woonkamer te voorzien van een haardmeubel voor knusse avonden op de bank. Daarnaast zijn beide badkamers en toiletten voorzien van meubilair op maat en mocht in de slaapkamer de inloopkast niet ontbreken.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84
De klant aan het woord.

We moesten een aantal keren vroeger dan ons lief was uit bed.

“Voor ons penthouse hebben wij meerdere interieurbouwers benaderd. Na ons 1e gesprek wisten we; dit wordt het. Meteen goede adviezen, ook prijstechnisch. Tijdens de afbouw wijzigingen doorgevoerd. Vaak en goed contact. Wij en onze gasten roemen de afwerking, uitvoering en kwaliteit. Service achteraf voor kleine dingen; uitstekend. Hij ontzorgde.

Een korting achteraf, omdat een bijkomend karwei sneller dan gepland af was, verraste ons positief. Was alles positief? Nee, we moesten een aantal keren vroeger dan ons lief was uit bed. Hij begint vroeg! Een droom van ons beide is uitgekomen. Zoveel mooier dan op het plaatje beloofd.”

- Peter

Meer informatie over het project.

In het appartement van Peter en Ans is het volledige interieur door ons gerealiseerd. In samenwerking met een binnenhuisarchitect is dit mooie project tot stand gekomen. Bij binnenkomst van het appartement is een garderobe geïnstalleerd om alle jassen, tassen en schoenen bij de entree op te bergen. De garderobe heeft een strakke, moderne uitstraling en is vervaardigd in een zwarte kleur met fingerproof plaatmateriaal. Onze weg door het appartement leidt ons vervolgens naar de woonkamer waar wij een haard- en televisiemeubel in één hebben mogen creëren. Verschillende houtsoorten en kleuren zijn samengevoegd voor een knusse, maar nog steeds moderne sfeer.

Kasten om van te dromen

Naast de slaapkamer hebben wij een inloopkast op maat gemaakt van grond tot aan plafond, inclusief rail voor een trap om de hoge planken te bereiken. De kast bestaat naast open rekken voor alle hangkleding, kastdeurtjes en lades, ook uit speciale rekken voor schoenen en een grote spiegel, de droom van iedere vrouw (en man). Doordat de kast tot aan het plafond reikt worden extra opbergruimtes gecreëerd voor bijvoorbeeld beddengoed en andere spullen. In de inloopkast is ook een zitbank vervaardigd voor het aantrekken van sokken en schoenen wat ook dient als verhoging voor het inpakken van je koffers, en een tafel met spiegel erboven om de rest van het uiterlijk in orde te maken. Wat wil je nog meer?

Over meer gesproken. Ook in de badkamer hebben wij het meubilair tot stand mogen brengen, een wandkast op maat om alle handdoeken en allerlei badspullen op te bergen met aaneensluitend een lager meubel met twee wastafels voor hem en haar. Alle badmeubels zijn gemaakt van degelijke materialen om er zo lang mogelijk plezier van te beleven.

Daarnaast zijn er nog enkele kasten op maat gemaakt in de logeerkamer, tweede badkamer, toiletten en keuken. In alle ruimtes zijn de materialen gecombineerd om tot een samenhangend geheel te komen voor het gehele interieur.

Niets is ons te gek

Het maakt niet uit wat jouw binnenhuisarchitect bedenkt, bij Vogels Interieurbouw kunnen wij het allemaal realiseren. In dit project werd het verzoek gedaan voor een keukeneiland voor kruidenplanten in een speciale uitvoering met vele verschillende hoeken. Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. Wij hebben gezocht naar de juiste materialen en manieren om dit te bewerkstelligen, zoals wij doen voor al onze projecten.

 

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×