Samenwerken?

Bij Vogels Interieurbouw staan wij van advies tot montage voor iedereen klaar. Wij werken graag samen met andere bedrijven, zoals binnenhuisarchitecten, interieurontwerpers en aannemers. Om zo voor al onze klanten het beste interieur te bieden waarnaar ze op zoek zijn.

Ben jij een binnenhuisarchitect en wil jij graag jouw ontwerpen verwezenlijkt zien worden? Of ben jij een aannemer en zou je graag samenwerken met een interieurbedrijf om net dat beetje extra in iemands huis te creëren? Dan werken wij graag met jou samen om dit voor elkaar te krijgen.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Wij komen graag met jou in contact.

Wij zijn een bedrijf dat kwaliteitsinterieurs maakt en daarom ook graag samen werkt met andere ondernemers om dit waar te maken. We komen daarom graag in contact met binnenhuisarchitecten, architecten, interieurontwerpers, interieuradviseurs, interieurstylisten, aannemers en andere interieurbouwers.

Door een samenwerking met meerdere bedrijven en ondernemers kunnen we vanuit meerdere aspecten voor onze klanten klaar staan. Vooral voor totaalprojecten in een huis, appartement of bij een bedrijf zijn er meerdere voordelen te behalen. Zo zijn de bouwactiviteiten van een aannemer niet te realiseren zonder hulp van een (binnenhuis)architect of interieurbouwer en kunnen de plannen van een binnenhuisarchitect alleen maar verwezenlijkt worden met de hulp van een interieurbouwer of aannemer.

Interesse?

Heb je interesse, ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te praten over de verschillende opties onder het genot van een lekker kopje koffie of thee.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×