Al meer dan 25 jaar kwaliteit interieur.

Al meer dan 25 jaar kwaliteit in interieur en dat is te zien. De kracht van het bedrijf zit in de persoonlijke aanpak waarin wij samen met jou aan de slag gaat om jouw woonideeën tot werkelijkheid te brengen.

Na jaren ervaring op te hebben gedaan bij verschillende bedrijven werd het in 2008 tijd om een eigen bedrijf op te starten, en dat in eigen achtertuin. Vogels interieurbouw werd opgestart als ZZP-er en langzaamaan steeds verder uitgebreid tot het bedrijf wat het nu is. Een familiebedrijf met een persoonlijke aanpak van advies tot montage en met kwaliteit altijd hoog in het vaandel. Verschillende soorten kasten op maat voor in elke kamer, en keukens van modern tot landelijk met of zonder kookeiland of grepen, is een kleine greep uit onze specialiteiten.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Van advies tot en met de montage.

Vogels Interieurbouw is gevestigd in Helmond-Brouwhuis, maar onze interieur werkzaamheden rijken veel verder. Helmond, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch en ook buiten Noord-Brabant, zoals in Utrecht en Limburg. Wij zijn een familiebedrijf wat gespecialiseerd is in alle facetten van maatwerk op interieurgebied. De belangstelling voor wonen en werken in een stijlvolle omgeving en rustgevend interieur is enorm toegenomen. Men is steeds beter geïnformeerd over de mogelijkheden van leven in en om het huis en het creëren van een optimale werkplek ten behoeve van het werken thuis en op het werk. Wij als meubelmaker en interieurbouwer kunnen daarbij een waardevolle bijdrage leveren met een interieur op maat voor bij u thuis of in uw bedrijf.

In samenwerking met

Wij maken al jouw interieurwensen mogelijk en adviseren wat de mogelijkheden zijn op het gebied van materiaal gebruik in combinatie met jouw wensen en ideeën. Van 3D-tekening tot oplevering en montage van het project staan wij voor je klaar. Wij werken ook graag samen met een interieurarchitect naar keuze, of wij kunnen jou verder helpen met een binnenhuisarchitect waar wij mee samenwerken. Een interieurarchitect kan de beste combinaties bij elkaar passen en zal er voor zorgen dat uw complete interieur goed is uitgedacht. Zij de tekeningen van jouw ideeën en wij de uitvoering, een betere combinatie voor jouw nieuwe interieur is er niet. Heb je al een tekening liggen voor die splinternieuwe kast of keuken? Neem dan gerust mee, ook daar kunnen wij mee aan de slag.

Alles is mogelijk

Je kunt bij ons terecht voor een keuken op maat, inloopkast op maat, inbouwkast op maat, kledingkast op maat, schuifdeurkast op maat, wandkast op maat, boekenkast op maat, televisiemeubel op maat, badmeubel op maat, kasten op maat of een werkplek op maat voor de thuiswerkers. Onze werkwijze is geheel in dienst van de klant zodat we in samenspraak met jou tot een prachtig ontwerp komen om zo samen een stijlvol interieur te creëren voor in huis of bedrijf. Jouw toekomstige interieur wordt nauwkeurig in onze moderne werkplaats vervaardigd. Er wordt gebruik gemaakt van de meest uiteenlopende materialen zoals hout, plaatmaterialen, roestvrijstaal, natuursteen, glas en stof. De mogelijkheden die daarmee gecreëerd kunnen worden zijn eindeloos.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×