ik ben
Henri Vogels

Ik kom naar u toe om u te adviseren en om met u alle mogelijkheden voor het op maat maken van uw interieur te bespreken. In overleg met u komen we tot een ontwerp dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals u het bedoeld heeft. Alles wat wij maken is uniek en de enige in zijn soort.

een interieur
voor elk doel

De belangstelling voor wonen en werken in een stijlvol en rustgevend interieur is de laatste tijd enorm toegenomen. Gebruikers worden steeds beter geïnformeerd over de mogelijkheden op het gebied van leven in en om het huis en het creëren van een optimale werkplek ten behoeve van het werken thuis en op het werk.

Wij als meubelmaker en interieurbouwer kunnen daarbij een waardevolle bijdrage leveren met een  keuken op maat of kast op maat, in vele materiaalsoorten zodat er voor u altijd wel iets bij is.

uw interieur op maat
gemaakt

Wij zijn als meubelmaker en interieurbouwer gespecialiseerd in het op maat maken van keukens, kasten en interieurs en een diversiteit aan meubelen zoals inloopkasten, schuifdeurkasten, tv kasten, boekenkasten, tafels, uw garderobe inrichting en nog veel meer. 

Wilt u bijvoorbeeld een kast op maat onder een schuin dak of in een andere hoek waar een standaard kast niet past, dan is dat voor Vogels Interieurbouw geen probleem. Wij werken geheel naar uw specifieke wensen zodat we een ontwerp maken met de aandacht voor detail en functionaliteit.

interieur
in elke stijl

Onze meubels worden op maat gemaakt in onze meubelmakerij en er wordt gebruik gemaakt van verscheidene materialen zoals hout en plaatmaterialen eventueel in combinatie met roestvrij staal, natuursteen, glas en/of stof. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Onze werkwijze is geheel in dienst van de klant zodat we in samenspraak met u tot een prachtig ontwerp komen om zo samen een stijlvol interieur te creëren voor uw huis of bedrijf. Uw toekomstige interieur wordt nauwkeurig in onze  moderne werkplaats vervaardigd.

neem contact
met ons op

Stel ons uw vraag, vraag vrijblijvend een offerte op of laat gewoon even uw telefoonnummer achter. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u op nemen. 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.