Wandkast op maat

Hebt u een wand over in uw huis waar u graag een op maat gemaakte kast tegen wilt plaatsen? Laat dan een wandkast op maat maken. Wandkasten maken is een van de specialiteiten waar aan gewerkt wordt bij Vogels Interieurbouw. Door een wandkast te laten maken bij Vogels Interieurbouw kunt we samen met u bepalen hoe de kast eruit moet komt te zien qua indeling en uitstraling.

Wandkasten op maat gemaakt

U kunt bij ons uw wandkasten op maat laten maken. Een wandkast op maat is soms exact wat u nodig heeft op bepaalde plekken in uw huis om meer opbergruimte te creëren. Bij Vogels Interieurbouw wordt uw wandkast op maat gemaakt met al uw eisen erin verwerkt. Wie wil dat nu niet?

Dus wilt u een of meerdere wandkasten op maat? Wacht dan niet langer en bel +31(0)492849684 of mail naar Vogels Interieurbouw waar al uw wandkasten op maat gemaakt worden.

Liever een wandkast op maat laten maken?

Is een wandkast op maat laten maken niet genoeg, maar wilt u van een van uw wanden een kastenwand laten maken? Nou ook dat is mogelijk bij Vogels Interieurbouw. Kastenwanden kunnen in vele uitvoeringen en stijlen gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld met een vitrine gedeelte of boekenkast gedeelte, de mogelijkheden zijn legio. Maar een kastenwand op maat past natuurlijk op elke plek in uw huis. Of de kastenwanden op maat nu voor uw slaapkamer, zolder of de woonkamer zijn, kastenwanden maken kan is een van de vele mogelijkheden bij Vogels Interieurbouw!
nbsp;

Kast op Maat Wandkasten woonkamer

Kastenwand eetkamer

Gratis advies aanvragen

Stel hieronder uw vraag of vraag een offerte op, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam

Email *

Telefoonnummer *

Bericht

Neem contact met ons op

Als u wilt dat wij contact met u opnemen, kan dat ook! Laat dan vrijblijvend uw naam en telefoonnummer achter.

Naam *

Telefoonnummer *