Wandkast op maat Eindhoven.

Heb je thuis een wand waar je graag een kast op maat tegen wil plaatsen? Onze specialiteit is het creëren van een wandkast op maat die perfect aansluit bij jouw interieur.

Wij, Vogels Interieurbouw, zijn uw partner in het realiseren van een op maat gemaakte wandkast in omgeving Eindhoven. Samen met jou zorgen wij ervoor dat de wandkast tot zijn recht komt en is het mogelijk deze te voorzien van alle gemakken. Wij werken met passie aan elk project, en zijn sinds onze oprichting een bedrijf waar de wens van de klant centraal staat.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Een oplossing voor elke uitdaging.

Wij staan bekend om onze creativiteit, expertise en jarenlange ervaring. Zo weten wij voor elke wand of ruimte een prachtige oplossing te realiseren. Je kiest bij ons voor een op maat gemaakte wandkast, garderobekast, inbouwkast etc. Als meubelmaker en interieurbedrijf hebben wij al voor verscheidene uitdagingen gestaan. Dus heb je een schuine wand of ongelijke muren? Ook hier weten wij een passende oplossing voor, waardoor je opnieuw geniet van de ruimte en zijn mogelijkheden.

Samen creëren wij op basis van jouw ideeën en onze ervaring een wandkast op maat in Eindhoven. Zo ben je vrij in het kiezen van de ‘looks’ van de kast, indeling en uitstraling. Verder heb je diverse keuzes in uitvoeringen en stijlen waarin wij een wandkast ontwerpen. Je hebt de gelegenheid om een gedeelte te voorzien van een vitrine of juist alleen voor al jouw boeken. De mogelijkheden die wij hierin bieden zijn ontelbaar.

Ontwerpen en monteren van jouw wandkast op maat

Wil je graag jouw idee verwezenlijken? Onze eerste stap is het maken van een afspraak. Tijdens dit gesprek vernemen wij graag jouw wensen en maken wij een ontwerp. Zo heb je meteen een beeld van jouw wandkast op maat. Ook geven wij jou advies in de mogelijkheden die er zijn en die passen bij jouw wensen. Samen komen wij dan tot een ontwerp waar je een offerte over ontvangt. Ben je akkoord met de offerte? Geweldig, wij komen graag bij je langs om de wandkast op maat bij jou in te meten. Zo beschikken wij over de juiste maten en weet je zeker dat de maten kloppen.

Wil je toch graag een wijziging aanbrengen? Dit kan! Je bent vrij om een wijziging aan te brengen tot je een akkoord hebt gegeven op de definitieve tekening. Daarna gaan wij produceren, waardoor een wijziging niet meer mogelijk is. Zodra wij alle materialen ontvangen, produceren wij jouw unieke wandkast op maat in onze werkplaats te Helmond. Tot slot plannen wij samen met u een datum, waarop wij de wandkast komen monteren.

Jouw partner in omgeving Eindhoven

Wij, Vogels Interieurbouw, zijn jouw creatieve partner in het ontwerpen van een uniek design. Deze sluit aan bij jouw woning, waardoor jouw op maat gemaakte wandkast straks de show steelt. Ook is het mogelijk om verlichting te verwerken in jouw kast. Wij willen dat je optimaal geniet van jouw wandkast en leefruimte. Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over de opbergmogelijkheden, deze verwerken wij naar wens in jouw wandkast op maat.

Wil je graag jouw wand omtoveren tot een prachtige wandkast op maat? Bel of mail ons vandaag nog om een eerste afspraak in te plannen. Wie weet geniet u binnenkort van uw eigen wandkast.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×