Televisiemeubel op maat Eindhoven.

Wens je graag een televisiemeubel dat aansluit bij jouw totale interieur? Wil je deze graag op maat laten maken in omgeving Eindhoven? Bij ons ben je aan het juiste (web)adres. Ons hart ligt bij het creëren van prachtige meubelstukken die opgaan in zijn omgeving.

Wij bedenken voor elke ruimte een unieke creatie, waar je mond openvalt van verbazing. Sinds onze oprichting hebben wij ons gericht op het maken van unieke meubels, zoals televisiemeubels, wandmeubels en diverse kasten. Wij zijn een kleine organisatie, maar kennen onze ervaring al vanuit ons leven in loondienst. Zo hebben wij ons hart gevolgd en zijn ons eigen bedrijf gestart als meubelmaker en interieurbedrijf.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Kwaliteit, flexibiliteit en creativiteit.

Het is onze passie om unieke meubels te maken die aansluiten bij de stijl van jouw huis. Het werk dat wij leveren is kwaliteit en volledig naar wens van onze klant. Bij ons heb je de mogelijkheid om het televisiemeubel te laten maken in een moderne of klassieke uitvoering. Wij maken onze meubels uit verschillende materialen, zo heb je de keuze uit:

  • Kunststof
  • Fineer/ hout
  • Houtdecors
  • Fantasiedecors
  • Spuitwerk

Wil je graag dat de televisie niet in het zicht hangt of staat? Dat kan! Wij maken een passend ontwerp dat aansluit op jouw wensen. Zo heb je de keuze voor een hangend of staand televisiemeubel op maat. Ook is het mogelijk om de tv weg te werken achter schuif- of draaideuren, maar zelfs een liftsysteem monteren wij voor je. Zodat je gerust de tv in het meubel laat zakken. Welk ontwerp je ook wenst, wij staan voor je klaar!

Samen realiseren wij jouw televisiemeubel op maat in Eindhoven

Heb je een wens dat je graag wil realiseren? Om deze in kaart te brengen plannen wij graag een eerste afspraak in. Graag bespreken wij jouw ideeën en geven wij hierin advies. Tijdens het gesprek tekenen wij het eerste ontwerp uit, zo krijgen wij inzichtelijk welke wensen je hebt rondom jouw nieuwe televisiemeubel op maat. Na het gesprek ontvangt je van ons een offerte, deze is op basis van het ontwerp. Ben je akkoord met de offerte? Dan komen wij graag bij je langs om het televisiemeubel in te meten.

Ook heb je de mogelijkheid om nog wijzigingen aan te brengen in het ontwerp. Je hebt natuurlijk de tekening laten zakken in je gedachten. Zodra het definitieve ontwerp akkoord is, gaan wij aan de slag met de productie van jouw maatwerk meubel. Als wij alle materialen in Helmond hebben ontvangen voor het televisiemeubel op maat, gaan wij het meubel produceren. Zodra deze gereed is, maken wij samen een afspraak om het televisiemeubel te monteren.

Wij zijn jouw partner

Wij staan voor klaar om al jouw wensen rondom uw televisiemeubel op maat te realiseren. Wij zijn een bedrijf dat graag met je meedenkt om tot de passende oplossing te komen. Zo staan wij open voor al jouw ideeën van een hangend tot een staand televisiemeubel. Ook is het mogelijk om al jouw andere media-apparatuur weg te werken in het meubel. Wil je graag een televisiemeubel op maat die aansluit bij uw woning in omgeving Eindhoven? Schroom niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×