Meubels op maat Eindhoven.

Wil je graag passende meubels op maat laten maken? Zoek je een meubelmakerij of interieurbouwer in omgeving Eindhoven? Wij zijn jouw specialist in het ontwerpen, maken en monteren van meubels op maat.

Wij bedenken voor elke ruimte een creatieve oplossing, zoals een kast op maat onder een schuine wand of een garderobekast onder een trap. Wij werken geheel naar jouw specifieke wensen, zodat wij samen jouw droom verwezenlijken. Wij hebben aandacht voor detail en functionaliteit.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Wij hebben een oog voor meubels op maat.

Sinds de oprichting in 2008 zijn wij een meubelmaker en interieurbedrijf met een passie voor het creëren van op maat gemaakte keukens, badkamers, kasten en meubelen. Ons doel is om een interieur te bouwen die passend zijn gemaakt aan de wens van de klant. Zo laten wij jouw meubels aansluiten bij de stijl van je huis. Zo ontwerpen wij verscheidene meubels op maat, uit verschillende materialen. Welke meubelen wij onder andere al hebben geleverd?

Onze maatwerk werkwijze

Als meubelmakerij en interieurbedrijf plannen wij graag een afspraak met je in bij ons op kantoor. Vaak heb je al ideeën en deze bespreken wij graag. Ook geven wij advies in de mogelijkheden die er volgens ons zijn. Ter plaatse maken wij een eerste ontwerp van jouw meubel op maat, om de wensen in kaart te brengen. Als volgt ontvang je op basis van deze wensen en het ontwerp een offerte. Ben je akkoord met de offerte? Dan komen wij (opnieuw) bij je langs om de kast, keuken of badkamer in te meten.

Wil je toch nog graag een wijziging aanbrengen? Dit is nog mogelijk tot je akkoord hebt gegeven op de definitieve tekening, want daarna gaat je maatwerk meubel in productie. Zodra wij alle materialen in Helmond hebben ontvangen voor het op maat maken van jouw meubel gaan wij aan de slag. Allereerst gaan wij in de werkplaats het meubel klaar maken en geheel in elkaar zetten.

Zo weten wij zeker dat het meubel geheel naar de wens van de klant is en precies past. Mochten wij te maken hebben met een groot meubel? Dan halen wij deze weer uit elkaar, hij is als ware demontabel gemaakt. Tot slot laden wij de producten in de aanhanger en monteren wij de kast, keuken of badkamermeubels opnieuw bij je thuis.

Meubels op maat Eindhoven

Wij staan klaar voor al je vragen en bedenken graag een oplossing voor jouw interieur ‘probleem’. Als meubelmakerij en interieurontwerper zijn wij een bedrijf dat graag jouw wensen tot werkelijkheid realiseren. Voor elke ruimte in huis komen wij graag bij je langs om een passende opbergmogelijkheid te creëren. Wil je graag een uniek meubel op maat dat het enige in zijn soort is? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×