Kledingkast op Maat

Uw kledingkast maakt Vogels Interieurbouw voor u op maat en passend in elke situatie en ruimte; denk daarbij bijvoorbeeld aan een schuin dak of wanden met afwijkende afmetingen waar een standaard kast niet past. Dan is een kledingkast op maat, desgewenst aangepast aan uw bestaande interieur of een ontwerp dat daar bij aansluit, een perfecte oplossing.

Kledingkast met eigen indeling?

Uw kledingkast op maat kunt u op allerlei manieren indelen; zo kunt u uw kast voorzien van hangsystemen, stropdashouder, broekenrek, schoenenrek en laden in elk formaat. De kledingkasten kunnen ook voorzien worden van verstelbare legplanken zodat voor u de ideale indeling op elke gewenste hoogte verkregen wordt. Eventueel kan de kast voorzien worden van verlichting; dit kan zowel binnen-of buitenverlichting zijn, uitgevoerd als sfeerverlichting en/of functionele verlichting. De kledingkast kan voorzien worden van verschillende soorten deuren zoals draaideuren, vouwdeuren en schuifdeuren in elke vorm of uitvoering.

Plaatsing kledingkast op maat

Als uw kledingkast op maat in onze meubelmakerij vervaardigd is, maken wij met u een afspraak om de kast te plaatsen wanneer het u uit komt.

Bel of mail ons

Wilt u meer weten of hebt u vragen over een kledingkast op maat, bel ons dan gerust op +31(0)492849684 of vul het contact formulier in, waarna wij zo spoedig mogelijk zullen reageren.
 

Kledingkast Kledingkast Kledingkast


 

Gratis advies aanvragen

Stel hieronder uw vraag of vraag een offerte op, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam

Email *

Telefoonnummer *

Bericht

Neem contact met ons op

Als u wilt dat wij contact met u opnemen, kan dat ook! Laat dan vrijblijvend uw naam en telefoonnummer achter.

Naam *

Telefoonnummer *