Kledingkast op maat Eindhoven.

Wil je graag een kledingkast op maat in omgeving Eindhoven? Heb je wanden met afwijkende afmetingen waar een standaard kast niet past? Wij bieden jou een passende oplossing in opbergmogelijkheden. Zo heb je een uniek exemplaar in huis die volledig aansluit bij jouw woning.

Wij zorgen voor de perfecte oplossing. Sinds onze oprichting zijn wij een meubelmaker en interieurbedrijf in de regio Eindhoven met een passie voor het ontwerpen van meubels die aansluiten bij jouw stijl. Zo creëren wij niet alleen een kledingkast op maat. Ook voor keukens, badkamers, inloopkasten, boekenkasten en diverse meubelen ben je bij ons aan het juiste adres.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Jarenlange ervaring in maatwerk.

Wij zijn een klein bedrijf met jarenlange ervaring in de branche en genieten volop van het creëren van meubels. Geen enkele woning en meubel is gelijk. Wil je graag een kledingkast die je op allerlei manieren kan indelen? Wij voorzien jouw maatwerk kast graag van:

  • Hangsystemen
  • Stropdashouder
  • Broekenrek
  • Schoenenrek
  • Laden
  • Verstelbare legplanken

Spreek bij ons gerust jouw wensen uit rondom de ideale indeling van je kast. Wil je graag jouw kledingkast op maat voorzien van sfeerverlichting? Of wil je juist functionele verlichting rondom je kast? Beide opties zijn een wens waarin wij je graag voorzien.

Jouw kledingkast op maat in Eindhoven

Voor het realiseren van jouw droomkast, plannen wij graag een afspraak in. Wij zijn een interieurbedrijf die graag jouw ideeën aanhoort en hier een creatief ontwerp van maakt. Ook geven wij graag advies, zodat je altijd een perfecte oplossing ontvangt. Na aanleiding van ons gesprek ontvangt je een offerte. Is deze akkoord, dan komen wij bij je langs voor het inmeten van jouw kledingkast.

Wil je toch nog een wijziging aanbrengen? Dit is mogelijk! Zodra je akkoord hebt gegeven op de definitieve tekening gaan wij aan de slag. Dit betekent dat u tot dan uw aanpassingen kan doorgeven. Als wij alle onderdelen voor de kledingkast op maat hebben ontvangen, zetten wij de kast in elkaar. Zo hebben wij een extra controle voordat wij de kledingkast bij je thuis monteren.

Jouw creatieve partner

Een kledingkast op maat die aan sluit bij jouw bestaande interieur. Vogels interieurbouw is in staat om een passende oplossing te bieden voor jouw schuine dak. Wij creëren een uniek ontwerp dat past binnen jouw woning. Als meubelmaker en interieurbedrijf is het ons doel om jouw dromen te verwezenlijken. Dus wens je graag een kledingkast op maat in omgeving Eindhoven? Schroom dan niet om contact op te nemen voor het inplannen van een afspraak.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×