Keuken op maat Eindhoven.

Wil je graag een nieuwe keuken laten plaatsen in jouw woning? Bij ons, Vogels Interieurbouw, bent je aan het juiste (web)adres. Wij maken uniek op maat gemaakte keukens in Eindhoven en omgeving.

Zo voldoet jouw droomkeuken aan het gewenste comfort en gebruiksgemak. Met een keuken die volledig aansluit bij jouw wensen, heb je voor een lange tijd plezier van het koken. Ook biedt een op maat gemaakte keuken een extra stukje luxe in je leven, want vaak heb je al een idee van jouw droomkeuken, echter bent u deze nog nergens tegengekomen. Een keuken op maat helpt jou hierbij!

Meer informatie? Bezoek ook onze nieuwe website www.vogelskeukens.nl

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Een unieke keuken laten maken?

Sinds onze oprichting staan wij garant voor creativiteit, kwaliteit en flexibiliteit. Bij ons mag je deze drie factoren verwachten. Wij ontwerpen unieke keukens op maat welke voldoen aan al jouw wensen. Ook kiest je bij ons het materiaal, apparatuur en stijl die je zelf wenst. Zo heb je de keuze uit alle gerenommeerde merken voor jouw keukenapparatuur, bijvoorbeeld ATAG, Bosch of Miele. Bij ons ben je vrij in het merk dat je wenst voor jouw oven, wasemkap of kookplaat. Je wenst een droomkeuken dat volledig bij jou aansluit en deze realiseren wij door het gebruik van hoogwaardige materialen. Zo kies je voor een landelijke, greeploze of moderne stijl voor jouw keuken. Graag een kookeiland? Geen uitdaging achten wij als onmogelijk.

Wij gaan voor jou aan de slag

Om jouw op maat gemaakte keuken te realiseren plannen wij graag eerst een afspraak om jouw wensen te bespreken. Tijdens dit gesprek brengen wij jouw ideeën en eisen in kaart, zodat wij een zo goed mogelijk en doordacht plan aan je mogen voorstellen. Samen ontwerpen wij de keuken en krijg je een visueel beeld van jouw droomkeuken. Naderhand ontvang je van ons een offerte op maat, zodra deze akkoord is, meten wij graag jouw op maat gemaakte keuken in. Als volgt maken wij een 3D tekening van jouw keuken en zodra deze akkoord is gaan wij jouw gekozen materialen en apparatuur bestellen. Na ontvangst produceren wij jouw keuken op maat in onze werkplaats in Helmond. Tot slot plannen wij samen de data om de keuken te komen monteren.

Wij maken jouw keuken op maat in Eindhoven

Wij verzorgen op elk vlak de volledige realisatie van jouw droomkeuken. Zo nemen wij alle zorgen uit handen rondom installatie/loodgieterswerk, stukadoorswerk, schilderwerk en/of een tegelzetter. Wij maken niet alleen het ontwerp, maar zorgen ook voor de plaatsing en afwerking. Dus voor een keuken op maat in omgeving Eindhoven kies je voor Vogels Interieurbouw. Loop je  ertegen aan dat je jouw droomkeuken niet in een showroom vindt? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wie weet zitten wij binnenkort met elkaar om tafel voor het ontwerp van jouw keuken op maat in Eindhoven.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×