Kast op maat Eindhoven.

Wens je in jouw woning in omgeving Eindhoven, een kast op maat? Wij, Vogels Interieurbouw, beschikken over een goede dosis creativiteit en creëren unieke designs met het oog op detail.

Zo maken wij samen met jou een kast op maat welke volledig aansluit bij jouw wensen en interieurstijl. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van kasten op maat die een oplossing bieden aan uw woning. Zo heb je zelfs de mogelijkheid om deze te maken voor een schuine wand. Wij zijn jouw partner voor de realisatie van opbergmogelijkheden waar je zelf niet over hebt nagedacht.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Creativiteit, kwaliteit en flexibiliteit.

Als meubelmaker en interieurbedrijf maken wij met passie en oog voor de klant een ontwerp dat uniek is in zijn design. Sinds onze oprichting zijn wij een klein bedrijf dat staat voor creativiteit, kwaliteit en flexibiliteit. Zo werken wij uitsluitend met kwaliteit producten. Waardoor je voor lange tijd geniet van jouw kast op maat. Wij volgen ons hart en zijn gegroeid tot een bedrijf dat op maat gemaakte keukens, badkamer, diverse kasten en meubelen realiseert. Bij ons heb je de keuze uit diverse materialen en mogelijkheden. Zo maken wij jouw kasten op maat van kunststof, fineer en hout, hout- en fantasiedecors en spuitwerk.

Voor elke ruimte heeft de kast een praktische functie, maar een kast moet een bijdrage leveren aan het stijlvolle interieur. Ook al maken wij een kast voor onder een schuine wand of hoeken die uit de haak zijn. Wij maken allerlei soorten kasten volledig op maat:

Hoe wij jouw kast op maat realiseren

Om jouw wens te realiseren is het van belang om deze ideeën in kaart te brengen. Dit doen wij aan de hand van een gesprek. Deze plannen wij bij ons op kantoor. Tijdens dit ‘ brainstorm’ gesprek ben je vrij om al jouw ideeën te benoemen. Wij geven jou advies in de mogelijkheden die je hebt. Ook maken wij een tekening, zodat wij jouw kast op maat visueel zichtbaar hebben. Aan de hand van dit ontwerp ontvang je van ons een passende offerte. Wij horen graag wat je van de offerte vindt, ben je akkoord? Dan komen wij graag bij je langs om de kast in te meten.

Heb je naderhand nog een paar wijzigingen? Dit is geen probleem! Bij ons heb je de mogelijkheid om wijzigingen aan te brengen tot je definitief akkoord bent gegaan met de tekening. Zodra deze goedgekeurd is gaan wij jouw kast op maat produceren, waardoor een wijziging niet meer mogelijk is. Zodra wij alle onderdelen hebben ontvangen, maken wij de kast in onze werkplaats. Dit is voor ons een controlepunt. Mocht het een kleine kast op maat zijn, dan brengen wij deze gemonteerd bij je langs. Anders maken wij de kast demontabel en monteren wij deze opnieuw bij jou op locatie.

Jouw creatieve partner in omgeving Eindhoven

Wij staan voor je klaar om al jouw op maat gemaakte kast wensen te realiseren. Wij zijn een klein bedrijf dat graag met je meedenkt en staan wij open voor al jouw ideeën van een hangende tot staande kast. Wij willen dat je optimaal geniet van je woning en een kast hebt die aansluit bij jouw interieur. Woon je in omgeving Eindhoven en is een kast op maat voor u een passende oplossing? Schroom niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×