Inloopkast op maat

Een inloopkast op maat van Vogels interieurbouw kan bestaan uit zeer veel varianten en mogelijkheden. Wie droomt niet van een mooie inloopkast op maat gemaakt in onze meubelmakerij? In Nederland worden inloopkasten steeds populairder waarmee iedereen een stukje luxe kan toevoegen aan zijn of haar leven. Hebt u voldoende ruimte of zelfs een hele lege kamer over? Twijfel dan niet. Want wat is leuker dan een ruimte inrichten als inloopkast, waar u uw garderobe en die van uw partner of misschien wel wan uw hele gezin in kwijt kunt.

Inloopkast op maat laten maken

U kunt er ook voor kiezen om de inloopkast helemaal open te houden zodat u meteen een overzicht hebt van wat er allemaal ligt en hangt. Of u kunt er bij de inloopkast ook voor kiezen om uw kleding gedeeltelijk of helemaal achter deuren te leggen of te hangen; dat kan dan achter draaideuren, schuif/vouwdeuren of schuifdeuren, alle variaties zijn mogelijk. U kunt kiezen uit vele materialen en decors om de inloopkast perfect bij uw interieur aan te laten sluiten.

Inloopkast indelen zoals u het wilt

Een inloopkast op maat geeft u een heleboel opbergruimte, die u met een handige indeling kunt vullen met al uw kleding, schoenen en meer. Zo kunt u bijvoorbeeld een schoenenkast inbouwen, meerdere planken plaatsen of juist voor een groot hanggedeelte kiezen. U kunt een inloopkast op maat op allerlei verschillende manieren indelen. Wilt u zeker weten dat de inloopkast geheel naar wens is? Laat dan een inbouwkast maken op maat en ontwerpen door onze ervaren meubelmakers bij Vogels Interieurbouw.
 

Inloopkast op maat Inloopkast op maat Inloopkast op maat Inloopkast op maat

Inloopkasten op maat Inloopkasten op maat

Gratis advies aanvragen

Stel hieronder uw vraag of vraag een offerte op, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam

Email *

Telefoonnummer *

Bericht

Neem contact met ons op

Als u wilt dat wij contact met u opnemen, kan dat ook! Laat dan vrijblijvend uw naam en telefoonnummer achter.

Naam *

Telefoonnummer *