Inloopkast op maat Eindhoven.

Heb je een ruimte over in huis waar je graag een inloopkast op maat wilt realiseren? Bel ons, Vogels Interieurbouw uit Helmond, voor het creëren van een uniek ontwerp.

Wil je graag een inloopkast op maat in omgeving Eindhoven? Heb je wanden met afwijkende afmetingen waar een standaard kast niet past? Wij zijn een klein bedrijf dat graag een passende oplossing biedt bij het inrichten van jouw inloopkast. Zo roep je net een extra stukje luxe in je leven, want wie droomt er nu niet van een inloopkast op maat in zijn woning. Loop je al een tijdje rond met het idee om van die lege ruimte een inloopkast te maken? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Kwaliteit en creativiteit voor jouw inloopkast.

Sinds onze oprichting dragen wij onze passie als meubelmaker en interieurbedrijf uit. Wij hebben als bedrijf jarenlange ervaring. Deze vloeien voort uit onze jaren in loondienst. Ons doel is om jou te voorzien van een juiste oplossing voor jouw toekomstige inloopkast op maat. Zo creëer je op een leuke manier invulling voor de ruimte of lege kamer die over is. Plus een inloopkast op maat biedt een heleboel opbergruimte, waarin je kleding, schoenen etc. in kwijt kunt. Bij ons kies je uit diverse materialen en decors om de kast volledig bij jouw interieur aan te laten sluiten. Zelfs heb je de optie om de inloopkast af te sluiten met een van onze deurmogelijkheden:

De inloopkast van jouw dromen

Onze zoektocht naar jouw ideeën begint met het maken van een afspraak. Tijdens ons gesprek brengen wij jouw wensen in kaart en tekenen wij het ontwerp waar je naar verlangt. Zo brengen wij jouw droom in werkelijkheid. Ook geven wij advies in de mogelijkheden die er zijn en welke het beste passen bij jouw ruimte. Na afloop ontvangt je van ons een offerte op maat. Ben jeakkoord? Dan meten wij graag de kast in, zodat we exact alle afmetingen op papier hebben staan. Heb je nog een laatste wijziging? Dat is geen probleem! Je bent vrij om wijzigingen door te geven tot je akkoord bent. Daarna gaan wij jouw inloopkast produceren.

Wij zijn jouw partner in regio Eindhoven

Wij komen bij je langs om jouw inloopkast op maat in elkaar te zetten. Dit is de tweede maal dat wij de kast verwezenlijken. De eerste keer is tijdens de productie in onze werkplaats. Zo controleren wij het ontwerp en de materialen. Wij zorgen ervoor dat wij niet voor verrassingen komen te staan en waarborgen de kwaliteit van onze dienst.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×