Inbouwkast op maat Eindhoven.

Wilt je in jouw woning een inbouwkast op maat laten bouwen? Met onze roots in het ontwerpen van unieke designs voor het creëren van opbergmogelijkheden, ben je in omgeving Eindhoven bij ons aan het juiste (web)adres.

Samen met jou maken wij een design dat volledig bij jouw wensen en stijl aansluit. Wij zijn een kleine organisatie die met creativiteit, expertise en jarenlange ervaring van elke ruimte een prachtige opbergmogelijkheid weet te maken. Vogels Interieurbouw is jouw partner voor het maken van inbouwkasten op maat in omgeving Eindhoven, waar je zelf niet over na hebt gedacht. Wij hebben als meubelmaker en interieurbedrijf de passie voor het creëren van unieke ontwerpen.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Een interieurbouwer met oog op detail.

Wij hebben als meubelmaker en interieurbedrijf de passie voor het creëren van unieke ontwerpen. Sinds onze oprichting zijn wij een bedrijf dat staat voor creativiteit, kwaliteit en flexibiliteit. Deze drijfveren mag je van ons verwachten in de service rondom het maken van jouw inbouwkast op maat in omgeving Eindhoven. Wij leveren al meer dan 25 jaar kwaliteit in het ontwerpen van meubels. Wij maken op maat gemaakte keukens, badkamers, diverse kasten en meubelen. Van kleding- en garderobe kasten tot aan boekenkasten en televisiemeubels. Bij ons kies je voor verscheidene materialen, zoals kunststof, fineer en hout, gelakt, spuitwerk en hout- en fantasiedecors.

Voor elke ruimte bedenken wij een passende oplossing voor het creëren van opbergmogelijkheden. Door het optimaal gebruiken van de ruimtes, is het verwezenlijken van een op maat gemaakte inbouwkast, een optie die overal past en zorgt voor veel opbergruimte. Zo heb je een opgeruimd en verzorgt huis. Een inbouwkast plaatsen wij voor u in een keuken, woonkamer, slaapkamer, zolder of onder een schuin dak, trap of in een nis.

Onze werkwijze voor een inbouwkast op maat

Heb je al een idee wat je graag wenst? Dan horen wij dat graag! Tijdens onze afspraak nemen wij jouw ideeën waar en geven wij waar nodig advies. Samen komen wij tot een inbouwkast op maat. Als volgt ontvang je van ons een offerte, deze is gebaseerd op het ontwerp dat wij tijdens ons gesprek hebben gemaakt. Is deze offerte akkoord? Dan komen wij graag bij je langs om de in bouwkast in te meten. Zo zijn wij zeker van de maten.

Wil je graag een wijziging aanbrengen? Dit is mogelijk tot je jouw definitieve goedkeuring hebt gegeven op de tekening. Zodra deze akkoord is gaan wij de kasten of keuken produceren. Als wij alle materialen hebben ontvangen, produceren wij de inbouwkast op maat in onze werkplaats in Helmond. Tot slot komen wij bij je langs om de inbouwkast te monteren en geniet u binnen de kortste keren van een ruimte met extra opbergmogelijkheden.

Wij zijn jouw partner in omgeving Eindhoven

Wij willen graag met jou naar de opbergmogelijkheden kijken in jouw beschibkare ruimte. Wij willen onze klanten voorzien van al hun gemakken en het bieden van een passende oplossing. Wij maken een ontwerp dat nauw aansluit aan jouw woonstijl. Zo steelt jouw nieuwe inbouwkast op maat de show in de ruimte. Wens je graag een inbouwkast op maat in omgeving Eindhoven die jou voorziet in alle opbergmogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en het inplannen van een afspraak.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×