Boekenkast op maat Eindhoven.

Loop je er tegenaan dat de boekenkast niet aansluit bij de sfeer in huis? Bij ons, Vogels Interieurbouw, maakt u uw boekenkast geheel naar wens, zodat de kast perfect past en niet te klein of te groot is en misschien de verkeerde kleur heeft.

Sinds onze oprichting als meubelmaker en interieurbedrijf dragen wij met passie onze diensten uit. Wij zijn een bedrijf dat staat voor creativiteit, kwaliteit en flexibiliteit. Bij ons mag je ontwerpen verwachten waarin creativiteit en kwaliteit zichtbaar is. Bij ons ben je in Helmond aan het juiste adres voor een boekenkast op maat. Samen met jou maken we een ontwerp en geniet je binnen de kortste keren van jouw eigen boekenkast op maat.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Vogels Interieurbouw: ervaring en creativiteit.

Ook zijn wij flexibel inzetbaar en daarom heb je tot akkoord op de definitieve tekening nog de tijd om wijzigingen door te voeren. Wij hebben jarenlange ervaring en deze dragen wij al mee uit onze tijd in loondienst. Wij zijn een bedrijf in Helmond dat al meer dan 25 jaar zijn klanten voorziet in een kwaliteit interieur. Wij maken diverse op maat gemaakte kasten, keukens en badkamers. Een greep uit ons kasten assortiment:

Wij bieden voor elke ruimte een passende oplossing. Je kiest bij ons voor een boekenkast op maat die naar wens is samengesteld. Zo ben je vrij in de indeling, zoals alleen open vakken of een combinatie met een gedeelte dat voorzien is van schuif panelen, lades of draaideuren. Alle combinaties zijn mogelijk. Wil je graag de boekenkast op maat tegen een schuine wand? Dit is geen probleem! Wij zorgen ervoor dat de kast perfect aansluit aan de muur.

Jouw wens, ons bevel

Vaak heb je al een idee over de looks en de indeling van de boekenkast die je graag wil laten maken. Om deze in kaart te brengen plannen wij graag een afspraak in. Deze is bij jou thuis of bij ons op kantoor in Helmond. Het gesprek is als ware een brainstorm sessie, waarbij je vrij bent om al je wensen te benoemen. Wij geven jou advies in de mogelijkheden die er zijn. Ook ontwerpen wij jouw boekenkast op maat, zodat de kast tot leven komt. Zo krijg je een goed idee van het ontwerp en wij maken op basis van deze tekening en jouw wensen een passende offerte. U kiest voor een stijl dat bij jou past. Landelijk, klassiek of modern het is allemaal mogelijk.

Zodra je de offerte van ons hebt ontvangen, horen wij graag of je hiermee akkoord bent. Als je tot een akkoord bent komen wij graag bij jou langs om de boekenkast in te meten. Ook is het mogelijk om wijzigingen door te voeren aan het ontwerp. Heb je akkoord gegeven op de definitieve tekening dan gaan wij de kasten produceren en is een wijziging niet meer haalbaar. Tot slot ontvangen wij alle materialen op onze werkplaats te Helmond. Hier produceren wij jouw boekenkast op maat. Tot slot monteren wij de kast bij  jou op locatie.

Wij zijn jouw partner

Vogels Interieurbouw is jouw partner als het gaat om het realiseren van een boekenkast op maat. Wij laten deze volledig aansluiten aan een schuine wand, jouw interieurstijl of jouw design. Als bedrijf denken wij met je mee en staan wij open voor al jouw ideeën. Ons doel is om jou optimaal te laten genieten van jouw op maat gemaakte boekenkast en de opbergmogelijkheden welke deze biedt.

Wil je graag een boekenkast op maat in omgeving Eindhoven? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een afspraak.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×