Een schuifdeurkast op maat gemaakt.

Bij beperkte ruimte in een kamer kan een schuifdeur in plaats van een draaideur uitkomst bieden. Kasten met schuifdeur(en), ook wel schuifdeurkast genoemd, komen in allerlei stijlen en uitvoeringen. Een schuifdeurkast op maat kan worden gemaakt van wand tot wand en/of van vloer tot plafond.

Schuifdeurkasten op maat kunnen naar wens worden ingedeeld en voorzien van allerlei inrichtingen, zoals een kledinglift, schoenenrek, broekenrek, stropdasrek of andere praktische zaken. Kijk voor inspiratie voor de inrichting van jouw schuifdeurkast ook eens bij kledingkast of inloopkast op maat. Daarnaast kan een schuifdeurkast op maat in elke gewenste stijl worden uitgevoerd: houtdecor, glas, kleur, met of zonder spiegels of misschien wel een combinatie er van. Een schuifdeurkast heeft natuurlijk een praktische functie maar dat betekent niet dat deze geen bijdrage kan leveren aan een stijlvol interieur.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Kun je niet vinden wat je voor ogen hebt? Dan gaan we dit gewoon samen op papier zetten.

Afspraak maken

Van advies tot montage staan wij voor je klaar.

Vogels Interieurbouw is een familiebedrijf dat jouw interieur ideeën tot werkelijkheid wil brengen. Van advies tot montage staan wij voor je klaar. Ideeën worden op papier gezet en er wordt net zo lang aan gesleuteld totdat het perfect is voor in jouw huis en dan gaan wij aan de slag. Wil je gewoon iets nieuws in één of misschien zelfs meerdere kamers van je huis, maar weet je nog niet precies wat, kijk dan gerust even rond om ideeën op te doen.

Meer over ons

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij hebben als doel het perfect combineren van de functie en het design van jouw schuifdeurkast op maat. Onze schuifdeurkasten zullen net als al onze andere kasten voor jou op maat gemaakt worden, en dus compleet naar jouw eigen wensen. Weet je niet zeker of bij jouw kast een draaideur of schuifdeur beter past? Bij Vogels Interieurbouw staan we met het juiste advies voor je klaar om je met deze keuze te helpen.

Ideaal voor beperkte ruimtes

Een schuifdeurkast is de ideale uitkomst voor beperkte ruimtes waar een draaideur niet goed past. Denk hierbij aan een kleine slaapkamer waar je niet alleen een kast maar ook nog een bed in kwijt moet kunnen of waar de deur van de kamer zelf naar binnen draait. Een kast met schuifdeuren is dan de uitkomst waar je naar op zoek bent.

Bepaal zelf de indeling van jouw schuifdeurkast op maat

Verder zul je bij Vogels Interieurbouw ook geen last hebben van een kastindeling die niet naar jouw wensen is. Want die indeling bepaal jij vooraf helemaal zelf! Hierdoor kan jij jouw schuifdeurkast op maat zo praktisch mogelijk indelen. Uiteraard is niet alleen de indeling aan de binnenkant belangrijk, maar ook de uitstraling aan de buitenkant. Samen zorgen we ervoor dat jouw nieuwe schuifdeurkast perfect past in het interieur van jouw huis.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×