Een televisiemeubel op maat gemaakt.

Een televisiemeubel op maat kan worden gemaakt in vele uitvoeringen. Modern of klassiek, hangend of staand, met de tv in het zicht of weggewerkt achter schuif- of draaideuren. Ben je op zoek naar het perfecte televisiemeubel in jouw huis lees dan vooral even verder.

Een televisiemeubel op maat kan net als elke andere kast ingedeeld worden zoals jij zelf wil. Bij het maken van een televisiemeubel vinden wij het niet alleen belangrijk dat de televisie op de juiste hoogte komt te staan, maar ook dat de verdere indeling van het meubel geheel naar jouw wensen is uitgevoerd. Denk hierbij aan het opbergen van media apparatuur, boeken of misschien wel een computerspel. Wil je jouw televisie liever uit het zicht als die niet wordt gebruikt? Ook dat kan geregeld worden bij jouw televisiemeubel op maat.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Kun je niet vinden wat je voor ogen hebt? Dan gaan we dit gewoon samen op papier zetten.

Afspraak maken

Van advies tot montage staan wij voor je klaar.

Vogels Interieurbouw is een familiebedrijf dat jouw interieur ideeën tot werkelijkheid wil brengen. Van advies tot montage staan wij voor je klaar. Ideeën worden op papier gezet en er wordt net zo lang aan gesleuteld totdat het perfect is voor in jouw huis en dan gaan wij aan de slag. Wil je gewoon iets nieuws in één of misschien zelfs meerdere kamers van je huis, maar weet je nog niet precies wat, kijk dan gerust even rond om ideeën op te doen.

Meer over ons

Wat zijn de mogelijkheden?

Wij staan voor je klaar voor een televisiemeubel op maat. Graag kijken wij met jou samen naar de mogelijkheden in jouw huis. Wil jij jouw tv liever uit het zicht door middel van een liftsysteem, op een hangende kast of gecombineerd als boekenkast? Maak dan snel een afspraak met ons en ontwerpen wij samen jouw televisiemeubel op maat. Bij Vogels Interieurbouw willen we niet alleen dat jouw televisiemeubel zo functioneel mogelijk is, maar ook dat het meubel perfect aansluit in het interieur van jouw huis.

Een televisiemeubel wordt vaak niet alleen gebruikt om de tv op weg te zetten op de juiste hoogte en afstand, maar ook om andere media apparatuur in kwijt te kunnen. Wij kunnen ervoor zorgen dat alle media apparatuur in jouw televisiemeubel op maat past, en mooi is weggewerkt op een wijze zoals jij dat wil.

Ingebouwde liftsystemen

Verder kan er een “liftsysteem” worden aangebracht waarmee je de tv in het meubel kan laten zakken zodat die uit het zicht is als de tv niet wordt gebruikt. Dit systeem zie je ook regelmatig terug komen bij een tv op de slaapkamer. Op deze manier staat de tv niet in de weg als er geen gebruik van wordt gemaakt, maar kun je wel op elk moment van je tv genieten zodra je wil. Daarnaast kunnen wij een infrarood verlenger in het televisiemeubel inbouwen zodat diverse media apparatuur bediend kan worden met een afstandsbediening zonder dat er deuren of kleppen van het meubel geopend moeten worden.

Combineren is mogelijk

Wil je het televisiemeubel combineren met een boeken-, vitrine- of wandkast dan is dat ook geen probleem. Wij denken namelijk niet graag in problemen maar in oplossingen. Bij beperkte ruimte in woon- en/of slaapkamer is een combinatie kast misschien wel de oplossing, zodat je niet alleen jouw televisie op een prettige manier in de kamer kan zetten, maar ook meteen extra opbergruimte creëert.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×