Kast onder een schuin dak of wand.

Denk met een schuin dak niet in problemen maar in oplossingen. Met een schuin dak of een schuine wand in huis is het vaak lastig om er iets te plaatsen. Met een kast op maat voor onder het schuine dak of wand wordt de ruimte goed benut en ontstaat er veel opbergruimte die er eerst niet was.

Een kast onder een schuine wand of dak kan op verschillende manieren worden gebruikt en op verschillende manieren van een indeling worden voorzien. Voorbeelden hier van zijn inbouwkasten, kledingkasten, zolderkasten of inloopkasten. Deze kasten kunnen gemaakt worden met deuren, lades, uitschuifgedeeltes of misschien wel alle drie.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

Kun je niet vinden wat je voor ogen hebt? Dan gaan we dit gewoon samen op papier zetten.

Afspraak maken

Van advies tot montage staan wij voor je klaar.

Vogels Interieurbouw is een familiebedrijf dat jouw interieur ideeën tot werkelijkheid wil brengen. Van advies tot montage staan wij voor je klaar. Ideeën worden op papier gezet en er wordt net zo lang aan gesleuteld totdat het perfect is voor in jouw huis en dan gaan wij aan de slag. Wil je gewoon iets nieuws in één of misschien zelfs meerdere kamers van je huis, maar weet je nog niet precies wat, kijk dan gerust even rond om ideeën op te doen.

Meer over ons

Wat zijn de mogelijkheden?

Een zolder is de meest voorkomende plek met een schuin dak of schuine wand. Voor extra opbergruimte voor al de kerst- en vakantiespullen is een schuine wand de ideale plek om een zolderkast te laten maken. Het voordeel van een kast op maat is dat Vogels Interieurbouw het helemaal naar jouw wensen kan ontwerpen en uitvoeren. Wil je niet meer bukken om de kerstspullen ver achter een schot te duwen voor volgend jaar, denk dan eens aan uitschuifbare deuren en lades. Niet meer bukken en zoeken in het donker achter een schot, maar alles makkelijk bij de hand.

Kledingkast onder een schuine wand

Is de schuine wand niet op zolder maar in de slaapkamer, laat dan uw kledingkast op maat maken voor onder het schuine dak. De schuine wand wordt op deze manier ideaal benut en er wordt veel ruimte gecreëerd voor al uw kleding, schoenen en misschien wel sieraden. Daarnaast blijven de andere (rechte) muren beschikbaar voor uw bed, kapstok of ander meubilair.

Volledig naar wens

Uiteraard kan de indeling van kast op maat helemaal naar jouw wensen worden vervaardigd. Denk hierbij aan hanggedeeltes van verschillende hoogtes voor de verschillende lengtes kleding, lades voor sokken en ondergoed, of misschien wel een speciale lade voor sieraden. Daarnaast is er ook alle keuze voor de uitstraling van de kast, zoals kleur van het hout voor de planken, wel of geen verlichting in de kast, grepen of greep-loos en nog veel meer.

Samen tot de oplossing

Een zolder of een andere kamer met een schuin dak of schuine wand, niet weten wat je er mee moet doen? Maar wel behoefte aan meer opbergruimte? Maak dan eens vrijblijvend een afspraak! Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden in jouw huis, en welke kast daar het beste bij past. Maak kenbaar wat je graag zou willen zien gebeuren met je schuine wand of onder je schuine dak en wij proberen er iets voor te ontwerpen.

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×