Schuifdeurkast op maat

Uw schuifdeurkast op maat kan in allerlei stijlen en verschillende uitvoeringen worden gemaakt, van wand tot wand en/of van vloer tot plafond. De schuifdeuren kunnen in elke gewenste stijl uitgevoerd worden: houtdecor, glas en kleur, met of zonder spiegels of een combinatie daarvan.

Schuifdeurkast op maat maken

De schuifdeurkasten op maat kunnen naar wens worden ingedeeld en voorzien van allerlei inrichtingen, zoals een kledinglift, schoenenrek, broekenrek, stropdasrek of ander praktische zaken. Vogels Interieurbouw kanĀ in zijn meubelmakerij schuifdeurkasten maken die perfect aansluiten bij uw interieur. Een schuifdeurkastkast heeft natuurlijk een praktische functie maar dat betekent niet dat een schuifdeurkast geen bijdrage kan leveren aan een stijlvol interieur.

Schuifdeurkast onder een schuin dak

Ons doel is het perfect combineren van de functie en het design van schuifdeurkasten. Voor onder schuine daken kunnen ook kasten gemaakt worden waarbij de deuren als schuifdeuren of draaideuren uitgevoerd worden. Ook onze schuifdeurkasten zullen dus net als al onze andere kasten voor u op maat gemaakt worden, en dus geheel naar uw eigen wensen.
Schuifdeurkast Schuifdeurkast Schuifdeurkast Schuifdeurkast

Schuifdeurkast Schuifdeurkast

Gratis advies aanvragen

Stel hieronder uw vraag of vraag een offerte op, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam

Email *

Telefoonnummer *

Bericht

Neem contact met ons op

Als u wilt dat wij contact met u opnemen, kan dat ook! Laat dan vrijblijvend uw naam en telefoonnummer achter.

Naam *

Telefoonnummer *