uw wandkast
op maat

Hebt u een wand over in uw huis waar u graag een op maat gemaakte kast tegen wilt plaatsen? Of wilt u graag meer opbergruimte creëren? Laat dan een wandkast op maat maken. Wandkasten maken is een van de specialiteiten waar aan gewerkt wordt bij Vogels Interieurbouw. Door een wandkast te laten maken bij ons, kunnen we samen met u bepalen hoe de kast eruit moet komen te zien qua indeling en uitstraling.

Is een wandkast op maat laten maken niet genoeg, maar wilt u van een van uw wanden een kastenwand laten maken? Nou ook dat is mogelijk bij Vogels Interieurbouw. Kastenwanden kunnen in vele uitvoeringen en stijlen gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld met een vitrine gedeelte of boekenkast gedeelte, de mogelijkheden zijn legio. Maar een kastenwand op maat past natuurlijk op elke plek in uw huis. Of de kastenwanden op maat nu voor uw slaapkamer, zolder of de woonkamer is, kastenwanden maken is een van onze vele specialiteiten.

heeft u al
een idee of wensen?

ons werk

neem contact
met ons op

Stel ons uw vraag, vraag vrijblijvend een offerte op of laat gewoon even uw telefoonnummer achter. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u op nemen. 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.