uw schuifdeurkast
op maat

Uw schuifdeurkast op maat kan in allerlei stijlen en verschillende uitvoeringen worden gemaakt, van wand tot wand en/of van vloer tot plafond. De schuifdeuren kunnen in elke gewenste stijl uitgevoerd worden: houtdecor, glas en kleur, met of zonder spiegels of een combinatie daarvan.

De schuifdeurkasten op maat kunnen naar wens worden ingedeeld en voorzien van allerlei inrichtingen, zoals een kledinglift, schoenenrek, broekenrek, stropdasrek of ander praktische zaken. Wij kunnen in onze meubelmakerij schuifdeurkasten maken die perfect aansluiten bij uw interieur. Een schuifdeurkast heeft natuurlijk een praktische functie maar dat betekent niet dat deze geen bijdrage kan leveren aan een stijlvol interieur.

Ons doel is het perfect combineren van de functie en het design van schuifdeurkasten. Voor onder schuine daken kunnen ook kasten gemaakt worden waarbij de deuren als schuifdeuren of draaideuren uitgevoerd worden. Ook onze schuifdeurkasten zullen dus net als al onze andere kasten voor u op maat gemaakt worden, en dus geheel naar uw eigen wensen.

heeft u al
een idee of wensen?

ons werk

schuifdeurkast_2

neem contact
met ons op

Stel ons uw vraag, vraag vrijblijvend een offerte op of laat gewoon even uw telefoonnummer achter. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u op nemen. 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.