uw kledingkast
op maat

Vogels Interieurbouw maakt uw kledingkast op maat en passend in elke situatie en ruimte; denk daarbij bijvoorbeeld aan een schuin dak of wanden met afwijkende afmetingen waar een standaard kast niet past. Dan is een kledingkast op maat, desgewenst aangepast aan uw bestaande interieur of een ontwerp dat daar bij aansluit, een perfecte oplossing.

Uw kledingkast op maat kunt u op allerlei manieren indelen; zo kunt u uw kast voorzien van hangsystemen, stropdashouder, broekenrek, schoenenrek en laden in elk formaat. De kledingkasten kunnen ook voorzien worden van verstelbare legplanken zodat voor u de ideale indeling op elke gewenste hoogte verkregen wordt. Eventueel kan de kast voorzien worden van verlichting; dit kan zowel binnen-of buitenverlichting zijn, uitgevoerd als sfeerverlichting en/of functionele verlichting. De kledingkast kan voorzien worden van verschillende soorten deuren zoals draaideuren, vouwdeuren en schuifdeuren in elke vorm of uitvoering.

heeft u al
een idee of wensen?

ons werk

neem contact
met ons op

Stel ons uw vraag, vraag vrijblijvend een offerte op of laat gewoon even uw telefoonnummer achter. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u op nemen. 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.