uw maatkast
onder een schuine wand

Met een schuin dak of een schuine wand in huis is het vaak lastig om er iets te plaatsen. Een kastenwand of een wandkast op maat is dan de oplossing. Met een kast onder de schuine wand of een kast onder het schuine dak wordt de ruimte goed benut en ontstaat er veel opbergruimte die u eerst niet had. Deze schuine dak- en wandkasten kunnen op verschillende manier worden gebruikt en op verschillende manieren van een indeling worden voorzien. Denk hierbij aan inbouwkasten, kledingkasten, zolderkasten of inloopkasten.

Hebt u een zolder met een schuin dak of schuine wand? Vogels Interieurbouw creëert de mogelijkheid om daar een zolderkast te plaatsen. Een zolderkast die gebruikt kan worden als kledingkast of misschien gewoon om spullen op te bergen. Ook is een schuine wand of schuin dak een mooie gelegenheid om wandkasten te plaatsen of misschien zelfs een hele kastenwand.

Geen zolder, maar wel schuine wanden op de verdieping met slaapkamers? Laat een inbouwkast of inloopkast maken door Vogels Interieurbouw. Op deze manier wordt er heel veel ruimte gecreëerd voor al uw kleren, schoenen en andere zaken. De indeling en uitstraling wordt natuurlijk naar uw wensen vervaardigt.

heeft u al
een idee of wensen?

ons werk

neem contact
met ons op

Stel ons uw vraag, vraag vrijblijvend een offerte op of laat gewoon even uw telefoonnummer achter. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u op nemen. 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.