uw inloopkast
op maat

In Nederland worden inloopkasten steeds populairder waarmee iedereen een stukje luxe kan toevoegen aan zijn of haar leven. Hebt u voldoende ruimte of zelfs een hele lege kamer over? Twijfel dan niet. Want wat is leuker dan een ruimte inrichten als inloopkast, waar u uw garderobe en die van uw partner of misschien wel wan uw hele gezin in kwijt kunt.

U kunt er ook voor kiezen om de inloopkast helemaal open te houden zodat u meteen een overzicht hebt van wat er allemaal ligt en hangt. Of u kunt er bij de inloopkast ook voor kiezen om uw kleding gedeeltelijk of helemaal achter deuren te leggen of te hangen; dat kan dan achter draaideuren, schuif/vouwdeuren of schuifdeuren, alle variaties zijn mogelijk. U kunt kiezen uit vele materialen en decors om de inloopkast perfect bij uw interieur aan te laten sluiten.

Een inloopkast op maat geeft u een heleboel opbergruimte, die u met een handige indeling kunt vullen met al uw kleding, schoenen en meer. Zo kunt u bijvoorbeeld een schoenenkast inbouwen, meerdere planken plaatsen of juist voor een groot hanggedeelte kiezen. 

heeft u al
een idee of wensen?

ons werk

neem contact
met ons op

Stel ons uw vraag, vraag vrijblijvend een offerte op of laat gewoon even uw telefoonnummer achter. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u op nemen. 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.