boekenkast
op maat

Een boekenkast op maat laten maken bij Vogels Interieurbouw die volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Een boekenkast bepaalt vaak de sfeer in de kamer. Niet zelden is een standaard kast te klein, te groot, heeft net niet de juiste kleur of mist de gewenste stijl. Bij ons kan een boekenkast in elke gewenste kleur, houtdecor of een combinatie daarvan gemaakt worden met een afwerking in zijdeglans of in hoogglans.

U kunst ur boekenkasten indelen zoals u dat wenst, eventueel met alleen open vakken of in combinatie met een (multimedia) gedeelte dat voorzien is van schuivende panelen, met lades en/of met draaideuren. Wat de uitstraling betreft kunnen we al uw kasten uitvoeren in een moderne, klassieke of landelijke stijl.

Wij komen uw boekenkasten plaatsen wanneer dat u het beste uitkomt. Moet de kast in een nis of tegen een schuine wand geplaatst worden, dan zorgen wij voor een perfecte aansluiting.

heeft u al
een idee of wensen?

ons werk

neem contact
met ons op

Stel ons uw vraag, vraag vrijblijvend een offerte op of laat gewoon even uw telefoonnummer achter. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u op nemen. 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.