up badmeubel
op maat

Badmeubels op maat van Vogels Interieurbouw wordt vervaardigd van watervaste en/of waterwerende materialen, zodat u een leven lang plezier zult hebben van uw op maat gemaakten badmeubels. Wij ontwerpen met u samen het badmeubel dat u altijd al wilde hebben en er zijn veel mogelijkheden wat betreft de uitvoering ervan.

Uw meubel kan in verschillende vormen en materiaalsoorten uitgevoerd worden zoals in een houtstructuur, fantasie decor of spuitwerk in zijde- of hoogglans. Tevens kunt u uw badmeubels laten uitvoeren met een granieten blad, een blad uit composiet of uit glas of een keramisch blad eventueel met een wasbak in onderbouw of opbouw. Het meubel kunt u vrij hangend, met plint of bijvoorbeeld met rvs pootjes laten uitvoeren.

De verlichting is een belangrijk aspect want die moet rust en warmte uitstralen en dat kan tegenwoordig prima met led verlichting gecreëerd worden. De badkamer is heden ten dage een belangrijk deel van uw huis; in de badkamer vindt u rust en ontspanning en daar kan een door Vogels Interieurbouw op maat gemaakt bad meubel een belangrijke rol in spelen.

heeft u al
een idee of wensen?

ons werk

neem contact
met ons op

Stel ons uw vraag, vraag vrijblijvend een offerte op of laat gewoon even uw telefoonnummer achter. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u op nemen. 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.