Maatwerk Keukens

Vogels Interieurbouw levert maatwerk keukens die helemaal aangepast worden aan uw wensen; keukens in elke gewenste afmeting. Uw wensen en onze creativiteit en advies zullen resulteren in een keuken die op uw interieur is afgestemd en waarvan u in alle opzichten zult genieten.

Gebruikte materialen

Onze maatkeukens worden gemaakt van waterwerende en watervaste materialen. Onze keukens worden voorzien van hoogwaardige lades in vele uitvoeringen, die veel gewicht kunnen dragen en die voorzien zijn van een dempingsmechanisme dat evenals het hang en sluitwerk van hoge kwaliteit is. De keuken wordt normaliter verdeeld in 3 zones te weten bereiden, spoelen en opbergen en als deze drie zones goed zijn ingericht creëert u in uw keuken dé perfecte plek waar het heerlijk werken is.

Het blad voor uw maatkeuken

Om uw keuken helemaal compleet te maken kunt u kiezen uit verschillende soorten werkbladen zoals graniet, composiet, terrazzo, keramiek, solid surface, kunststof, rvs en massief hout in vele kleuren en diktes. Tevens kunt u kiezen uit een groot aantal spoelbakken uit graniet, keramiek of rvs voor onderbouw of inbouw.

Maatwerk keukens monteren

Uw maatwerk keuken wordt door een professionele monteur geplaatst en uw apparatuur wordt op de voorgeschreven manier aangesloten. Om u te verlossen van alle beslommeringen kan Vogels Interieurbouw de complete verbouwing of aanpassing van uw keuken voor haar rekening nemen; wij werken namelijk samen met gerenommeerde bedrijven op het gebied van loodgieterswerk, elektriciteit, tegelwerk en schilderwerk.

Extra informatie?

Hebt u vragen of wilt u meer weten over een maatwerk keuken van Vogels Interieurbouw bel ons dan gerust op +31(0)492849684 of vul het contact formulier in.

 
Moderne Maatkeuken Klassieke Maatkeuken Hoogglans Maatkeuken Hoogglans Maatkeuken

Maatkeuken Voorraadkast

Gratis advies aanvragen

Stel hieronder uw vraag of vraag een offerte op, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam

Email *

Telefoonnummer *

Bericht

Neem contact met ons op

Als u wilt dat wij contact met u opnemen, kan dat ook! Laat dan vrijblijvend uw naam en telefoonnummer achter.

Naam *

Telefoonnummer *