Kastenwand op maat

U bent al langer op zoek naar een mooie en passende kastenwand op maat (voor uw woning of kantoor) maar u kunt niet vinden wat voldoet aan uw wensen. Hebt u al eens gedacht aan Vogels Interieurbouw met 30 jaar ervaring in interieur- en meubel bouw? Het is haast ondenkbaar dat u bij ons niet slaagt want wij maken kastenwanden op maat volgens uw wensen. Bij ons kunt u zelf uw kastenwand (laten) ontwerpen en indelen zoals u dat wilt. U bepaalt hoe u de beschikbare ruimte wilt benutten en wij zorgen ervoor dat u krijgt waarnaar u op zoek bent.

Waarom een kastenwand op maat?

Met een kastenwand op maat van Vogels Interieurbouw, creëert u altijd de juiste oplossing voor uw opbergproblemen in elke kamer van uw huis (of kantoor). Met een kastenwand op maat realiseren wij het resultaat dat u voor ogen hebt. Wij kunnen kastenwanden voorzien van diverse opbergsystemen en ook kunnen wij er mooie verlichting in aanbrengen zodat de kast niet alleen een genot is in het gebruik maar ook om naar te kijken.

Materiaalsoorten voor uw kastenwand op maat

Een kastenwand op maat kan in vele materialen uitgevoerd worden zoals in mdf, een zeer toepasselijk materiaal dat in duizend en een kleuren gespoten kan worden. Daarnaast ook in diverse plaatmaterialen voorzien van een decorlaag van melamine voor een strak en modern uiterlijk. Verder in hout, massief of gefineerd en afgewerkt met lak, olie, beits of in een kleur gespoten.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij willen u graag adviseren over de mogelijkheden die er zijn; bel ons op +31(0)492849684 of vul het contact formulier in dan reageren wij zo spoedig mogelijk.
nbsp;

Kastenwanden op maat Kastenwand op maat Kastenwand op maat Kastwand op maat

Kastenwanden op maat Kast op Maat

Gratis advies aanvragen

Stel hieronder uw vraag of vraag een offerte op, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam

Email *

Telefoonnummer *

Bericht

Neem contact met ons op

Als u wilt dat wij contact met u opnemen, kan dat ook! Laat dan vrijblijvend uw naam en telefoonnummer achter.

Naam *

Telefoonnummer *