Kasten onder schuin dak of kasten onder schuine wand

Met een schuin dak of een schuine wand in huis is het vaak lastig om er iets te plaatsen. Een kastenwand of een wandkast is dan de oplossing. Met een kast onder de schuine wand of een kast onder het schuine dak wordt de ruimte goed benut en ontstaat er veel opbergruimte die u eerst niet had. Dit worden ook wel schuin dak kast of schuine dak kasten genoemd en worden gemaakt bij Vogels Interieurbouw. Deze schuine dak kasten kunnen op verschillende manier worden gebruikt en op verschillende manieren van een indeling worden voorzien, en worden geplaatst onder een schuin dak of schuine wand. Denk hierbij aan inbouwkasten, kledingkasten, zolderkasten en inloopkasten.

Zolderkast onder schuine wand of schuin dak

Hebt u een zolder met een schuin dak of schuine wand? Vogels Interieurbouw creëert de mogelijkheid om daar een zolderkast te plaatsen. Een zolderkast die gebruikt kan worden als kledingkast of misschien gewoon om spullen op te bergen. Ook is een schuine wand of schuin dak een mooie gelegenheid om wandkasten te plaatsen of misschien zelfs een hele kastenwand.

Liever een inbouwkast of inloopkast onder een schuine wand?

Geen zolder, maar wel schuine wanden op de verdieping met slaapkamers? Laat een inbouwkast of inloopkast maken door Vogels Interieurbouw! Op deze manier wordt er heel veel ruimte gecreëerd voor al uw kleren, schoenen en andere zaken, de indeling en uitstraling wordt naar uw wensen vervaardigt.

Geen openslaande deuren, laat een schuifdeurkast maken!

Liever geen openslaande deuren, maar schuifdeuren om ruimte te besparen? Ook dat is mogelijk! Laat een schuifdeurkast maken door Vogels Interieurbouw. Schuifdeurkasten onder een schuine wand of een schuin dak is de ideale oplossing om een ruimte zo optimaal mogelijk in te delen en al uw spullen en kleding op te bergen. Deze kasten kunnen naar wens ingedeeld worden en voorzien allerlei handigheden zoals o.a. kledingliften, broekrekken, stropdasrek en nog veel meer.
 

Kast op Maat schuinewandkast inbouwkast schuinedakkast

inbouwkast_schuinewand inloop_kledingkast kledingkast_schuinewand


 

Gratis advies aanvragen

Stel hieronder uw vraag of vraag een offerte op, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam

Email *

Telefoonnummer *

Bericht

Neem contact met ons op

Als u wilt dat wij contact met u opnemen, kan dat ook! Laat dan vrijblijvend uw naam en telefoonnummer achter.

Naam *

Telefoonnummer *