Interieur

Vogels Interieurbouw is een onderneming die zich bezig houdt met het op maat realiseren van keukens, meubels en interieur en alle daarmee samenhangende timmer werkwerkzaamheden voor uw huis, winkel of bedrijf.

Een interieur voor elk doel

Altijd al een keuken of interieur willen hebben dat tot in de puntjes voldoet aan uw persoonlijke wensen en eisen? Dan zit u op het juiste adres. De belangstelling voor wonen en werken in een stijlvol en rustgevend interieur is de laatste tijd enorm toegenomen. Gebruikers worden steeds beter geïnformeerd over de mogelijkheden op het gebied van leven in en om het huis en het creëren van een optimale werkplek ten behoeve van het werken thuis en op het werk. wij als meubelmaker en interieurbouwer kunnen daarbij een waardevolle bijdrage leveren met een  keuken op maat of kast op maat, in vele materiaalsoorten zodat er voor u altijd wel iets bij is.

Uw interieur op maat gemaakt

Wij zijn als meubelmaker en interieurbouwer gespecialiseerd in het op maat maken van keukens, kasten en interieurs en een diversiteit aan meubelen zoals inloopkasten, schuifdeurkasten, tv kasten, boekenkasten, tafels, uw garderobe inrichting en nog veel meer. Wilt u bijvoorbeeld een kast op maat onder een schuin dak of in een andere hoek waar een standaard kast niet past, dan is dat voor Vogels Interieurbouw geen probleem. Wij werken geheel naar uw specifieke wensen zodat we een ontwerp maken met de aandacht voor detail en functionaliteit.

Meubels op maat in elke stijl

Onze meubels worden op maat gemaakt in onze meubelmakerij en er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen zoals hout en plaatmaterialen eventueel in combinatie met roestvrij staal, natuursteen, glas en/of stof. De mogelijkheden zijn eindeloos. Onze werkwijze is geheel in dienst van de klant zodat we in samenspraak met u tot een prachtig ontwerp komen om zo samen een stijlvol interieur te creëren voor uw huis of bedrijf. Uw toekomstige interieur wordt nauwkeurig in onze moderne werkplaats vervaardigd.

Advies en ontwerp op maat

Wij komen naar u toe om u te adviseren en om met u alle mogelijkheden voor het op maat maken van uw interieur te bespreken. In overleg met u komen we tot een ontwerp dat we en kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals u het bedoeld heeft. Alles wat wij maken is uniek en de enige in zijn soort.

Uw wensen, gecombineerd met de vakkundigheid van een meubelmaker, resulteren in maatwerk waarvan u zult genieten. Het interieur keuken of meubel wordt vervaardigd in een moderne werkplaats. Onze meubelmakerij is uitgerust met moderne machines, die bijdragen aan een perfect proces om de meubels of het interieur op maat voor u te maken.

Interesse?

Maak vrijblijvend een afspraak zodat u kunt zien waar wij voor staan en dat is vakwerk.
Tafelmeubel Garderobekast Garderobekast Kastdetail

Bar Kantoorinrichting Winkelinrichting Winkelinrichting

Showcase Fietsen Showcase Fietsen Showcase Fietsen

Gratis advies aanvragen

Stel hieronder uw vraag of vraag een offerte op, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam

Email *

Telefoonnummer *

Bericht

Neem contact met ons op

Als u wilt dat wij contact met u opnemen, kan dat ook! Laat dan vrijblijvend uw naam en telefoonnummer achter.

Naam *

Telefoonnummer *