Veelgestelde Vragen

Hieronder vindt u allerlei veelgestelde vragen met onze antwoorden. Misschien vraagt u zich deze dingen ook af?
Mocht uw vraag hier niet bij staan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Waar zijn jullie actief?

Wij zijn actief in de regio Zuidoost-Brabant en omstreken, met name in Eindhoven, Helmond, Nuenen, Mierlo, Deurne, Someren, Asten, Bakel, Gemert, Beek en Donk, Weert, Geldrop, Venray, Den Bosch, Veghel en Uden.

Komen jullie ook bij ons thuis om onze wensen te bespreken?

Ja, wij komen bij u thuis om samen met u tot een ontwerp te komen om zo een gedegen offerte te kunnen maken. Maar u kunt ook bij ons op de zaak komen waar wij meer voorbeelden hebben liggen om u een zo goed mogelijk beeld te laten krijgen van uw aan te schaffen interieur op maat of een keuken op maat.

Is een offerte vrijblijvend?

Bij Vogels Interieurbouw is een offerte vrijblijvend, vul het contact formulier in of mail ons naar info@vogelsinterieurbouw.nl

Met welke materialen werken jullie?

Wij werken met vele materiaalsoorten zoals meubelpanelen in hout- of fantasiedecor en vele uni-kleuren. Wij werken ook met gefineerde panelen in een aantal houtsoorten zoals eiken, essen, noten, kersen en nog veel meer. Wij maken ook veel interieurs uitgevoerd in mdf en afgewerkt met spuitwerk in een zijdeglans of hoogglans kleur.

Kasten onder een schuin dak, is dat mogelijk?

Kasten onder een schuin dak is geen enkel probleem, omdat wij alles zelf op maat maken in eigen werkplaats.

Kunnen wij de indeling van de kasten zelf bepalen?

De indeling kunt u helemaal zelf bepalen, en u kunt kiezen uit vele inbouwgarnituren zoals broekrekken, stropdasrekken, kledingliften en nog veel meer.

Maken jullie alle soorten interieurs die je maar kunt bedenken?

Ja, wij maken alle soorten interieurs zoals kasten, inbouwkasten, schuifdeurkasten, tv kasten, kamer met en suite deuren, tafels, keukens en bijkeukens uitgevoerd in vele soorten materialen, en badmeubels uitgevoerd in watervaste en waterwerende materialen.

Hoe zit het met de kwaliteit van uw keukens?

Onze keukens worden in eigen werkplaats vervaardigd uit hoogwaardige materialen, de keukenkasten worden bij ons standaard van waterwerende mdf gemaakt i.p.v. spaanplaat; de apparatuur is van gerenommeerde merken zoals Miele, Bosch, Siemens, Atag, Boretti, M-system en andere.

Renoveert u ook keukens?

Ja, wij renoveren keukens en dan kunt u kiezen voor nieuwe fronten en/of een nieuw blad en/of apparatuur indien u dat wenst.

Kunt u ook voor het leidingwerk zorgen bij een nieuwe keuken?

Ja, indien u dat wenst verzorgen wij ook alle leidingwerk; en omdat wij met gerenommeerde bedrijven samen- werken kunnen wij zelfs een totaalplaatje aanbieden (waaronder ook stuc-en tegelwerk);

Kan ik jullie op social media vinden?

Jazeker! Wij zijn actief op Facebook en Google+. Wij vinden het altijd leuk om contact te houden met onze klanten en waarderen een berichtje en een “vind ik leuk”.

Gratis advies aanvragen

Stel hieronder uw vraag of vraag een offerte op, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam

Email *

Telefoonnummer *

Bericht

Neem contact met ons op

Als u wilt dat wij contact met u opnemen, kan dat ook! Laat dan vrijblijvend uw naam en telefoonnummer achter.

Naam *

Telefoonnummer *