Boekenkast op Maat

Een boekenkast laten maken bij Vogels Interieurbouw die volledig aan uw wensen en eisen voldoet. Een boekenkast bepaalt vaak de sfeer in de kamer. Niet zelden is een standaard kast te klein, te groot, heeft net niet de juiste kleur of mist de gewenste stijl. Bij ons kan zulke kast in elke gewenste kleur, houtdecor of een combinatie daarvan gemaakt worden met een afwerking in zijdeglans of in hoogglans lak.

Eigen indeling?

U kunt uw boekenkasten indelen zoals u dat wenst, eventueel met alleen open vakken of in combinatie met een (multimedia) gedeelte dat voorzien is van schuivende panelen, met lades en/of met draaideuren. Wat de uitstraling betreft kunnen we al uw kasten uitvoeren in een moderne, klassieke of landelijke stijl.

Montage van de boekenkast op maat

Wij komen uw boekenkast plaatsen wanneer dat u het beste uitkomt. Moet de kast in een nis of tegen een schuine wand geplaatst worden, dan zorgen wij voor een perfecte aansluiting.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij willen u graag adviseren over de mogelijkheden die er zijn; bel ons op telefoonnummer +31(0)492849684 of vul het contact formulier in dan reageren wij zo spoedig mogelijk.
Boekenkast Boekenkast Boekenkast

Gratis advies aanvragen

Stel hieronder uw vraag of vraag een offerte op, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam

Email *

Telefoonnummer *

Bericht

Neem contact met ons op

Als u wilt dat wij contact met u opnemen, kan dat ook! Laat dan vrijblijvend uw naam en telefoonnummer achter.

Naam *

Telefoonnummer *