Badmeubels

Badmeubel op maat van Vogels Interieurbouw wordt vervaardigd van watervaste en/of waterwerende materialen, zodat u een leven lang plezier zult hebben van uw op maat gemaakten badmeubels. Wij ontwerpen met u samen het badmeubel dat u altijd al wilde hebben en er zijn veel mogelijkheden wat betreft de uitvoering ervan.

Uw badmeubel in allerlei vormen

Uw meubel kan met ronde, ovale of met hoekige vormen uitgevoerd worden. Het kan in verschillende materiaalsoorten uitgevoerd worden zoals in een houtstructuur, fantasie decor of spuitwerk in zijde- of hoogglans. Tevens kunt u uw badmeubels laten uitvoeren met een granieten blad, een blad uit composiet of uit glas of een keramisch blad eventueel met een wasbak in onderbouw of opbouw. Het meubel kunt u vrij hangend, met plint of bijvoorbeeld met rvs pootjes laten uitvoeren.

Uw badmeubel uitgelicht

De verlichting is een belangrijk aspect want die moet rust en warmte uitstralen en dat kan tegenwoordig prima met led verlichting gecreƫerd worden. De badkamer is heden ten dage een belangrijk deel van uw huis; in de badkamer vindt u rust en ontspanning en daar kan een door Vogels Interieurbouw op maat gemaakt bad meubel een belangrijke rol in spelen.

 
Badmeubel Badmeubel Badmeubel

Gratis advies aanvragen

Stel hieronder uw vraag of vraag een offerte op, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam

Email *

Telefoonnummer *

Bericht

Neem contact met ons op

Als u wilt dat wij contact met u opnemen, kan dat ook! Laat dan vrijblijvend uw naam en telefoonnummer achter.

Naam *

Telefoonnummer *