Badmeubel op maat Eindhoven.

Graag een nieuwe badmeubel laten plaatsen waar je een leven lang plezier van hebt? Bel ons voor een badmeubel op maat, welke wij realiseren van watervaste en/of waterwerende materialen.

Wij gaan, als meubelmaker en interieurbouwer in regio Eindhoven, samen met jou het badmeubel op maat samenstellen dat voldoet aan al jouw wensen en eisen. Jij wil toch ook dat uw badkamer aansluit bij de stijl van de rest van je woning. Zo dient de badkamer voor rust en ontspanning in uw hedendaagse leven.

Heb je al een idee of wens in gedachten?

Maak vrijblijvend
een afspraak.

0492 - 84 96 84

We verzorgen jouw badmeubel op maat.

Sinds de oprichting van ons bedrijf is onze kracht creativiteit, kwaliteit en flexibiliteit. Wij hebben onze expertise en jarenlange ervaring vergaart tijdens onze tijd in loondienst. Door ons eigen bedrijf zijn wij in staat om een creatief ontwerp te leveren dat volledig in het teken staat van de wens van onze klant. Wij maken onze badmeubel op maat uit hoogwaardige materialen, waar je een leven lang plezier van hebt. Je bent vrij om zelf te bepalen welke vormen en materiaalsoorten u voor uw badmeubel op maat wenst. Zelfs het blad is geheel naar keuze samen te stellen, zo selecteer je uit:

  • Een granieten blad
  • Een blad uit composiet
  • Een glazenblad
  • Een keramisch blad
  • Een terrazzo blad

Onze maatwerk werkwijze

Voor het realiseren van jouw badmeubel op maat plannen wij graag een afspraak in Helmond om alle wensen te bespreken. Tijdens dit gesprek ben je geheel vrij in het aanbrengen van jouw ideeën en eisen. Op basis van deze gegevens maken wij samen met jou een eerste ontwerp voor een badmeubel op maat. Als volgt ontvang je een passende offerte. Ben je akkoord? Dan komen wij graag bij je langs om het badmeubel in te meten. Ook ontvang je een 3D tekening, waar je nog wijzigingen in mag doorvoeren.

Is dit allemaal naar wens? Dan gaan wij de materialen bestellen. Zodra wij alle producten hebben ontvangen, gaan wij jouw badmeubel op maat produceren. Daarna plannen wij samen met jou de data waarop wij het meubel komen monteren.

Eigentijds badmeubel op maat Eindhoven

Wij nemen alle zorgen uit handen rondom jouw badmeubel op maat. Zo verzorgen wij de volledige realisatie van ontwerp tot montage. Wil je graag een vrij hangend badmeubel? Dat is geen probleem! Wil je graag verlichting die warmte uitstraalt? Ook dit is een aspect dat wij voor jou kunnen realiseren. Wij vinden de badkamer een belangrijk deel van je huis welke niet achter mag blijven.

Dus wil je in jouw woning in omgeving Eindhoven een badmeubel op maat? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak. Wie weet bespreken wij een deze dagen jouw wensen rondom jouw badmeubel op maat!

Afspraak maken?

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw interieur te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot een prachtig interieur zoals het bedoeld is. Geheel naar jouw ideeën en wensen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×